ONS TEAM

Bang & Olufsen Bruxelles TelePrince beschikt over een team van gepassioneerde perfectionisten, die sinds meer dan veertig jaar tot uw dienst staan.

WIE ZIJN WIJ?

Bang & Olufsen TelePrince beschikt over een eigen technische dienst die meer dan 40 jaar ervaring tot uw dienst stelt. Probleemoplossingen, herstellingen en aanpassingen worden snel uitgevoerd en volledig door de baas en zijn team van specialisten.

Wanneer u een Bang & Olufsen product koopt bij ons, wordt u door bevoegd personeel bijgestaan, die er alles aan doet om u de best mogelijke service te leveren.
Onze medewerkers volgen voortdurend opleidingen opdat hun kennis up to date blijft en opdat de kwaliteit van hun werk blijft beantwoorden aan de meest strikte normen.

Als u hulp nodig heeft om uw product te installeren, zijn wij er voor u.
Onze techniekers camoufleren al het kabelwerk, gebruiken de beste materialen en integreren het geheel aan apparaten opdat alles op een transparante manier functioneert.

THANA JINDA

Gedelegeerd Bestuurder van Bang & Olufsen – TelePrince.
Hij geeft advies, begeleidt, maakt plannen op voor uw installatie, verzekert de opvolging van de werken en de naverkoopdienst.

GILLES SOMERS

Technico-commercieel, hij verzekert de verkoop, de levering, de installatie en de probleemoplossing van Bang & Olufsen toestellen. Hij is expert in voorzieningensystemen.

IANNIS BERCKMANS

Technico-commercieel, naast de verkoop, de levering, de installatie en de probleemoplossing van Bang & Olufsen toestellen, is hij gespecialiseerd in netwerken en toestellen in AirPlay.

40 JAAR ERVARING

Met meer dan 40 jaar ervaring in het installeren van Bang & Olufsen producten, zijn wij in staat naar u te luisteren, om samen te werken met uw architect of inrichter om geluid en decoratie te optimaliseren. U zal genieten van een perfecte en gepersonaliseerde installatie die u beheert vanaf één enkele afstandsbediening, welke één van de troeven is van de Bang & Olufsen installatie.

ONS TEAM STAAT TOT UW BESCHIKKING. HAAR ERVARING STELT U IN STAAT OM UW BANG & OLUFSEN INSTALLATIE TE OPTIMALISEREN

Voor alle nieuws, druk verder op onze Facebook pagina!
VOLG ONS OP FACEBOOK
Team