BANG & OLUFSEN

ONS VERHAAL

Bang & Olufsen Bruxelles TelePrince beschikt over een team van gepassioneerde perfectionisten, die sinds meer dan veertig jaar tot uw dienst staan.

WIE ZIJN WIJ ?

TelePrince, opgericht in 1971, bestaat uit een team van gepassioneerde zelfkritische mensen, op zoek naar een verrassende en duurzame ervaring. De oprichters van het bedrijf, Willy en Pierre, associeerden zich met Michel Peigneur in 1993, na een reeds lange samenwerking van meer dan twintig jaar. De technische en operationele ondersteuning wordt verzekerd door Gilles Somers en Iannis Berckmans.

Als partner van verschillende merken, zoals Philips, Loewe, Sony, Bose, Pioneer of ook Samsung, was hun eerste zorg eersteklas kwaliteitsproducten aan te leveren en dat heeft hen er geleidelijk toe aangezet om zich te richten op de producten van Bang & Olufsen.

Laat u meeslepen.
Uw droom ligt in handbereik.

LUXE BETEKENT NIETS ZONDER DESKUNDIGHEID.

Ons doel is om deskundigheid aan te bieden op hetzelfde niveau als onze klanten. Bovenop de unieke technologieën, is de reputatie van Bang & Olufsen gebaseerd op een prachtig design, creatieve oplossingen, een uitzonderlijke kwaliteit en de onophoudelijke wil om naar perfectie te streven.

Laat u meeslepen door de buitengewone technologieën waarop de Bang & Olufsen producten gebaseerd zijn. Ontdek bijvoorbeeld de Acoustic Lens Technology, noodzakelijk voor geluidskwaliteit. Ontdek meer over de technologie van de versterker ICEpower bestemd voor woningen en wagens. Bewonder de uitstekende beeldkwaliteit van Bang & Olufsen televisietoestellen. De Bang & Olufsen afstandsbedieningen bieden u een optimale vrijheid om uw producten te gebruiken, ongeacht de complexiteit en de uitbreiding van uw Bang & Olufsen installatie.

Bang & Olufsen heeft altijd een pioniersrol gespeeld in de sector van de geïntegreerde technologie. Bijvoorbeeld, de integratie van verschillende ontspanningsbronnen in éénzelfde eenheid, of het idee om verschillende producten te verbinden, nieuw of oud, van hetzelfde merk of niet (domotica via interface ML Gateway, iPhone), geplaatst in verschillende plaatsen, door middel van het systeem BeoLink.

Luxe betekent niets zonder deskundigheid.

Voor alle nieuws, druk verder op onze Facebook pagina!
VOLG ONS OP FACEBOOK
Onze Geschiedenis